A PurePro víztisztító berendezések gyártója a PurePro Water Corporation, amely egy tajvani alapítású vállalkozás

A víztisztító rendszerek és kiegészítők gyártására szakosodott cég, 1998 óta tevékenykedik  a minőségi víztisztító berendezések piacán. A cég elsősorban a szabványos, és standardizált, valamint az egyedi fordított ozmózis (RO) víztisztító rendszerek, membránok és vízionizálók gyártására specializálódodott.

A PurePro USA, és a PurePro Tajvan világszerte ismert és elismert márka. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik a fordított ozmózis víztisztító rendszerek gyártásában, fejlesztésében. Több világszabadalommal is rendelkezik ezen a téren. Az USÁ-ban is rendelkezik egy leányvállalattal.

Purepro víztisztítóA céget a folyamatos innováció, az igényes dizájn, és a kiemelkedő gyártási minőség jellemzi.
A PurePro víztisztító berendezések 100% ban tesztelve, és fertőtlenítve kerülnek szállításra a világ sok országába.

A PurePro víztisztítók egyedi kialakításának köszönhetően könnyű a telepítésük. Színben, méretben és kialakításban széles a termék kínálat, így szinte minden ozmózis víztisztító megoldás megtalálható a kínálatukban. Emellett megfelelő ár/érték aránnyal is rendelkeznek a termékek.

A PurePro küldetése a magas minőségi szolgáltatás megvalósítása a víztisztítók piacán. Elkötelezettek abban az irányban, hogy az ügyfeleik hosszútávon elégedettek legyen termékeikkel.

PurePro víztisztítók:

Economy víztisztító család:

PUREPRO 105

PUREPRO 105-W

PUREPRO 106

PUREPRO 106-W

PUREPRO M 800

PUREPRO M 800-P

Tartálynélküli átfolyós víztisztító

PUREPRO M800DF

 

PurePro víztisztítóPurePro Corp. elérhetőségei:


PUREPRO Tajvan – www.pure-pro.com
PUREPRO USA – www.purepro.net