Víztisztító szerviz Budapesten

Víztisztító szerviz, karbantartás Budapesten gyorsan, szakszerűen!

Magyarországon forgalmazott összes víztisztító márka – ozmózis víztisztító berendezéseinek karbantartási, javítási és szerviz munkáit vállaljuk! pl: Ökonet, Aura, Biocom, Charm, Zepter, Aquafilters, Coolpex, Bluefilters, Lux, Puricom, PurePro, stb.

Keressen minket bizalommal, és az Ön víztisztító készülékén is szívesen elvégezzük a szükséges szűrőcserét, karbantartást vagy az esetleges javításokat! A munka minőségére garanciát nyújt a 15 éves szakmai tapasztalattal bíró csapatunk.

Minden típusú ozmózis víztisztító berendezés beszerelését és áttelepítését Budapest területén rövid határidővel vállaljuk. Szolgáltatási területünk még Pest megye, és Magyarország összes megyéje.

Víztisztító szerviz és karbantartás árak itt!

Ozmózis víztisztító szűrőcsere, karbantartás, javításAz ozmózisos víztisztítók időszakos átvizsgálása, a szűrőknek időszakos cseréje feltétele, hogy ivóvize mindig kiváló minőségű legyen!

A víztisztító karbantartása során a szűrők cseréjén kívül elvégezzük a víztisztító teljes átvizsgálását, a víz tartályban lévő nyomás ellenőrzését, és a megfelelő értékre történő beállítását. Továbbá a víztisztítónak alap fertőtlenítését, tömítéseinek, csatlakozóinak ellenőrzését, igény szerinti cseréjét. TDS mérőműszerrel ellenőrizzük a tisztított víz oldott anyag tartalmát.

Amennyiben igényli, úgy levesszük a gondot a válláról. Ha szeretné, folyamatosan figyelemmel kísérjük ozmózis víztisztítójának szerviz időpontjait, és figyelmeztetjük az aktuális karbantartás esedékességére.

Ozmózis víztisztítójának szervizelését, karbantartását a jelentkezésétől számított 2-3 munkanapon belül elvégezzük. Keressen minket bizalommal!
Hívja most a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámot!