Víztisztító szerviz Országosan

Víztisztító szerviz, karbantartás gyorsan, szakszerűen Magyarország összes megyéjében!

Magyarországon forgalmazott összes víztisztító márkának az ozmózis víztisztító berendezéseinek karbantartási, javítási és szerviz munkáit vállaljuk! pl: Ökonet, Aura, Biocom, Charm, Zepter, Aquafilters, Coolpex, Bluefilters, Lux, Puricom, PurePro, stb.

Keressen minket bizalommal, és az Ön víztisztító készülékén is szívesen elvégezzük a szükséges szűrőcserét, karbantartást vagy az esetleges javításokat! A munka minőségére garanciát nyújt a 15 éves szakmai tapasztalattal bíró csapatunk.

Minden típusú ozmózis víztisztító berendezés beszerelését és áttelepítését Magyarország minden megyéjében rövid határidővel vállaljuk! Szolgáltatási területünk még Budapest, és Pest megye is.

Víztisztító szerviz és karbantartás árak itt!

Ozmózis víztisztító szűrőcsere, karbantartás, javításAz ozmózisos víztisztítók időszakos átvizsgálása, a szűrőknek időszakos cseréje feltétele, hogy ivóvize mindig kiváló minőségű legyen!

A víztisztító karbantartása során a szűrők cseréjén kívül elvégezzük a víztisztító teljes átvizsgálását, a víz tartályban lévő nyomás ellenőrzését, és a megfelelő értékre történő beállítását. Továbbá a víztisztítónak alap fertőtlenítését, tömítéseinek, csatlakozóinak ellenőrzését, igény szerinti cseréjét. TDS mérőműszerrel ellenőrizzük a tisztított víz oldott anyag tartalmát.

Amennyiben igényli, úgy levesszük a gondot a válláról.  Ha szeretné, folyamatosan figyelemmel kísérjük ozmózis víztisztítójának szerviz időpontjait, és figyelmeztetjük az aktuális karbantartás esedékességére.

Ozmózis víztisztítójának szervizelését, karbantartását a jelentkezésétől számított 2-3 munkanapon belül elvégezzük. Keressen minket bizalommal!
Hívja most a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámot!